Home

Hogedruk Gevelreinigen

 

We werken met een JMB-S warmwater-hogedruk-reiniger is dankzij zijn eigen krachtbron en autonome werking, ook op plaatsen waar geen elektriciteit voorzien is, makkelijk inzetbaar. Door zijn keuze-mogelijkheid om met koud of warm water te reinigen, is hij uitermate geschikt voor een brede waaier reinigings-klussen (dus ook voor het verwijderen van graffiti).

Graffiti verwijderen

 

Onze unit is opbebouwd op een verzinkte trailer en daardoor op bijna elke lokatie of object inzetbaar. Met de hogedrukunit is het water tot bijna elke temperatuur te verwarmen waarbij de werkdruk van 30 tot 350 bar kan varieren. Aan het water kunnen, a.d.h.v. de te bestijden bevuiling, nog reiningigsproducten toegevoegd word-en. De motorschikking en bediening maken het werken met beschermkappen mogelijk waarmee we geluidsoverlast voorkomen.

Telescoop Glasbewassen

 

Telescoop glasbewassen is een systeem waarbij de borstel op een telescoopstok de ramen inclusief de omlijsting borstelt en spoelt met gedemineraliseerd water. Dit pure water heeft een reinigende werking, hierdoor hoeft er dan ook geen reinigings-middel (millieuvriendelijk) toegevoegd te worden.